2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Ne költsenek Orbán várba költözésére egy fillért sem!

Eddig azt hittük, hogy Orbán Viktor várba költözése 1,4 milliárd forintunkba fog kerülni. A legfrissebb hírek szerint ez korántsem a teljes összeg. A Magyar Közlöny szerint ennek további tízszeresét, 14 milliárd forintot akar elkölteni a miniszterelnök a várba költözésére.
A miniszterelnök minden idők legrdágább költözését tervezi a Budai Várba, miközben a budapestiek életveszélyben utaznak a 3-as metrón, mert hetente füstöl vagy gyullad ki egy metrószerelvény, miközben diákokat kellett hazaküldeni az iskolából, mert a KLIK-nek nem volt pénze kifizetni a gázszámlákat vagy a fűtésrendszer rendbetételét, miközben a kórházakban már orvosi cérnára és gézre sincs pénz, nem hogy emberhez méltó fizetésekre, miközben Tarlós István dugódíjjal sújtja a budapesti autósokat, miközben minden télen kilométeres sorokban állnak az éhező emberek ételért a Blaha Lujza téren, miközben a BKV novemberre leáll, mert nincs pénz már a buszok üzemanyagára sem.

A Demokratikus Koalíció szerint ha Tarlós István felelős főpolgármesternek tartja magát, akkor megakadályozza Orbán Viktor luxusköltözködését. A DK szerint sem a budapestieknek, sem Magyarországnak nincs arra pénze, hogy Orbán Viktor 14 ezer millió forintot költsön el királyi ambícióinak szimbolikus kiteljesedésére. Nem egy dölyfös, koronátlan királyra, hanem egy felelős miniszterelnökre lenne szükség, erre Orbán Viktor nyilvánvalóan alkalmatlan.

Gy. Németh Erzsébet
Fővárosi képviselő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…