2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

DK: Müller Cecília szégyellje magát!

Müller Cecilia országos tisztifőorvos fideszes propagandistákhoz méltóan hazudott arról a 41 éves tatabányai egészségügyi dolgozóról, aki a napokban halt meg koronavírusban. Müller Cecília tájékoztatásában egyrészt “elfelejtette” megemlíteni azt az aprócska tényt, hogy a fiatal elhunyt egy egészségügyi dolgozó. Müller Cecília azt is állította, hogy a férfi súlyos alapbetegségben szenvedett, de azt már szintén “elfelejtette” hozzátenni, hogy ezt az alapbetegséget a férfi már a kórházban kapta el, ez is csak a család tájékoztatásából derült ki. Ilyen alapon Magyarország legegészségesebb emberéről is lehet majd azt állítani, hogy súlyos alapbetegsége volt, ha a kórházban elkap egy ilyen betegséget.

A Demokratikus Koalíció szerint Müller Cecília szégyellje magát! Nem elég, hogy a sorozatos kormányzati mulasztások és a védőfelszerelés hiánya miatt egészségügyi dolgozók ezrei dolgoznak életveszélyben, nem elég, hogy egyikőjük tragikusan fiatalon meg is hal, még annyi tiszteletet sem kap a járványvédelem vezetőitől, hogy erről tényszerűen tájékoztassák az országot. Arra kérjük Müller Cecíliát és az Operatív Törzset, hogy a továbbiakban szorítkozzanak a tényszerű tájékoztatásra, a csernobili színvonalú cinikus hazudozást pedig inkább hagyják meg a kommunista diktatúráknak!

A DK őszinte részvétét fejezi ki a koronavírusban elhunyt 41 éves férfi családjának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum