2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

DK: Mindenkinek a börtönben a helye, aki lopott a 4-es metróból!

A Figyelőben kiszivárgott az EU Csalás Elleni Hivatalának 4-es metróval kapcsolatos jelentésének egy része. A teljes jelentésnek persze se híre, se hamva a Schmidt Mária által felvásárolt Figyelőben, miközben a korrupciónak nincs pártszíne; a lopás az lopás, bárki is követi el.
Ha még a kormány szerint is ez az egyik legnagyobb korrupciós ügy a rendszerváltás óta, akkor miért titkolja el, hogy kik az elkövetői? Miért van két hete találgatás és ködösítés, miért nem hozza nyilvánosságra a kormány a teljes jelentést? A választ persze mindenki tudja: sok kínos név lehet a Fidesz számára a jelentésben, ha ennyire titkolózik. Márpedig aki lopott a budapestiektől, annak akkor is a börtönben van a helye, ha fideszes pártkönyvvel rendelkezik.

A Demokratikus Koalíció szerint senki sem úszhatja meg, aki érintett a 4-es metró körüli korrupcióban. Nem számít, hogy melyik párthoz tartozik. Aki lop, annak a börtönben a helye, mindegy, hogy a 2010 előtti vagy a 2010 utáni városvezetésben dolgozott! A DK szerint az Orbán-kormány két hete önleleplezést folytat, hiszen titkolja a teljes jelentést, vélhetően fideszes érintetteket védve. A DK szerint a Csalás Elleni Hivatal jelentését teljes egészében nyilvánosságra kell hozni, hogy minden érintett megkapja a karperecét és a celláját, akármelyik párthoz is tartozik.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum