2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Írásbeli kérdést adunk be, hogy megtudjuk, szűrték-e a rendőröket a veszélyhelyzet alatt

DK: Írásbeli kérdést adunk be, hogy megtudjuk, szűrték-e a rendőröket a veszélyhelyzet alatt

Hiába a hangzatos propaganda és a korlátozások enyhítése utáni hurráoptimizmus, hiába veregetik Orbánék a saját vállukat, hogy milyen jól kezelték a járványt, még mindig nem tudjuk, hogy szűrték-e egyáltalán a rendőrségi állomány tagjait. Azokat, akik nem csak a veszélyhelyzetben, de azon kívül is az életüket tették fel arra, hogy minket megvédjenek. Ezért a rendészeti bizottság alelnökeként írásbeli kérdést adok be az Országgyűlésben, hogy megtudjuk, az elmúlt időben hány rendőrt és rendőrségi alkalmazottat szűrtek, közülük hánynak lett pozitív a tesztje, és hogy az utcán szolgálatot teljesítő rendőrök miért nem hordanak maszkot.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány még mindig olyan alapvető adatokat titkol el a magyarok elől, amelyek mindannyiunk biztonságát és egészségét érintik, és így veszélyeztetik az ország rendőreit és állampolgárait. Még egyszer felhívjuk Orbánék figyelmét arra, hogy az emberi élet nem játék!

Dr. Vadai Ágnes

a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum