2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 362 HUF
1 GBP 426 HUF

Nagy Ákos és Társai tehetetlenek

Nagy Ákos fideszes önkormányzati képviselő és társai tehetetlenek, ezért össze-vissza hazudoznak. Mint ismeretes, Nagy Ákos kiállt a választókerületében található szemetes ingatlan elé és természetesen a polgármestert szidta.

Azt a hamis látszatot – egyszerűbben fogalmazva hazugságot – próbálta kelteni, hogy a szemét most keletkezett. Ha Nagy Ákos ismerné körzetét, vagy beszélt volna a körzet előző képviselőjével Hubay Györggyel, tudhatná, hogy a szemét Kriza Ákos és embereinek uralkodása alatt keletkezett. Mára jól látszik, az előző városvezetés hiába turnézott a kampányban azzal, hogy felszámolta a miskolci szegregátumokat, hiába állította, hogy a Hideg-sor kolóniáit megszüntette, hétfői sajtótájékoztatójával a miskolci Fidesz-KDNP bebizonyította, a kampány alatt csak megtéveszteni próbálta a miskolciakat. Szerencsére nem sikerült.

Ezt igazolják a korábbi fotók. Ha nem ismeri a körzetét, elég beütnie a Googlemapsot és láthatja a több éve keletkezett szeméthalmokat. Azokat, amitől nem tudták a várost megszabadítani.

A takarítás a jelenlegi városvezetésre hárul, csakúgy mint az általuk itt hagyott gazdasági krízis kezelése. Mi megbirkózunk a feladattal azon területeken, ahol tettre kész az önkormányzati képviselő. Képviselőink – a város tisztaságért felelős cégével – több tonnányi szeméttől szabadította meg Miskolc különböző városrészeit, például a Bábonyibércet, Tetemvárat.

Velünk a Város frakció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum