2021. 12. 2. csütörtök

Melinda, Vivien
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Hiába szóltunk előre, a kormány nem készült fel az olvadásra – Mindent meg kell tenni a Tisza-parti otthonok biztonságáért!

DK: Hiába szóltunk előre, a kormány nem készült fel az olvadásra – Mindent meg kell tenni a Tisza-parti otthonok biztonságáért!

A Demokratikus Koalíció lassan egy hete, február 2-án arra kérte a kormányt, hogy készüljön fel az olvadással járó veszélyekre. Külön felhívtuk a figyelmet arra, hogy „ez nem csak jégzajlással, hanem – leginkább a Tisza közelében – akár árvízveszéllyel is járhat”, hiába. A Tisza mára stégeket, csónakokat és ki tudja még mit sodort el Szolnok közelében.

A Demokratikus Koalíció szerint még a Fidesz sem teheti meg, hogy a hozzá nem értésével otthonokat és magyar családok biztonságát sodorja veszélybe. A DK szerint mindent meg kell tenni a Tisza-parti otthonok biztonságáért, egyetlen ember sem kerülhet veszélybe a hetek óta előrelátható olvadás miatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum