2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Mindenki sértett és mindenki gyanúsított

A rendőrök elfogták azokat a férfiakat, akik összeverekedtek egymással Miskolcon, a Gömöri pályaudvaron.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították azt a három férfit, akik előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást 2017. február 7-én 23 óra körül Miskolcon, a Gömöri pályaudvaron.

A gyanúsítottak közül P. András 65 éves sajószentpéteri lakos egy seprűvel ráütött M. Béla 39 éves miskolci lakosra, illetve a nyéllel tovább verte B. István 49 éves miskolci lakost is. Ekkor a 39 éves férfi megütötte az eszközzel hadonászó támadót, aki a földre zuhant, majd rugdalni kezdték a korábban seprűvel megtámadott férfiak. A 65 éves férfi a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság P. Andrással szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg M. Bélával és B. Istvánnal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum