2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

DK: Az Európai Parlament szerint sincs Altus-ügy

Az Európai Parlament Költségvetési Bizottságának koordinátorai a Fidesz kezdeményezésére hallgatták meg az Európai Bizottság regionális politikai főigazgatóját, Walter Deffaa-t Gyurcsány Ferenc cége, az Altus által elnyert uniós pályázat kapcsán. Emlékezetes, hogy a Fidesz idén tavasszal elvtelen támadást indított a Demokratikus Koalíció elnöke ellen, tiltott pártfinanszírozással vádolta meg Gyurcsány Ferencet és az uniós intézményeket egyaránt.
Az EP bizottságának koordinátorai az uniós pályázat részleteinek megismerése után úgy ítélték meg, hogy Gyurcsány Ferenc cége törvényesen, minden szabályt betartva, nyílt nemzetközi tenderen nyerte el az uniós megbízatást. Ma bebizonyosodott, hogy már Brüsszelben sem vevők Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő zavaros hazugságaira a DK elnökének cégéről. A saját korrupciós ügyeit lelkesen takargató Fidesz újabb pofont kapott, képtelenek fogást találni a DK elnökén, Gyurcsány Ferencen.

Az EP Költségvetési Bizottságának koordinátorai arról is döntöttek, hogy semmiféle vizsgálatra nincs szükség az Altus pályázata körül. A jövőben ezért az Európai Parlament egyetlen testülete sem fogja tárgyalni a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus uniós megbízását.

Dr. Molnár Csaba
EP-képviselő
DK ügyvezető alelnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek