2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Amerikában már mobilon is követhetik a vírus terjedését, nálunk még hivatalos vírustérkép sincsen

DK: Amerikában már mobilon is követhetik a vírus terjedését, nálunk még hivatalos vírustérkép sincsen

Nem csak a tesztelésben vagyunk sereghajtók Európában, de az egész Unióban egyedül nálunk nincsen területi bontású, nyilvános vírustérkép. Pedig egy IBM által kifejlesztett appnak köszönhetően az amerikai polgárok már a mobiljukon is tájékozódhatnak a kialakult helyzetről. Így tudják, hol vannak fertőzöttek és fertőzési gócpontok, és meg tudják akadályozni a járvány terjedését, tehermentesítve ezzel az egészségügyet. A DK hiába kérte eddig, hogy legyen nyilvános Magyarország vírustérképe, Orbánéknak fontosabb volt a felhatalmazási törvény, mint a magyarok egészsége.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány azonnal hozza nyilvánosságra Magyarország vírustérképét!  Most nem miniszterelnöki imázsvideókra van szükség, hanem arra, hogy a kormány tegye a dolgát, mielőtt még a végletekig kivéreztetett magyar egészségügy beleroppan a járványba!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…