2022. 01. 16. vasárnap

Gusztáv
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A pánikkormány nem titkolózhat többé a koronavírus adatokkal kapcsolatban – Jogtalanul titkolták az adatokat

DK: A pánikkormány nem titkolózhat többé a koronavírus adatokkal kapcsolatban – Jogtalanul titkolták az adatokat

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala Katanics Sándor veszprémi önkormányzati képviselő közérdekű adatigényléssel kapcsolatos perében, a 15 napos határidőt betartva, kiadta a per tárgyát képező 2020. augusztus 13-i és 27-i Veszprém városára vonatkozó koronavírus adatokat, ezzel elismerve, hogy a pert elvesztették.

A Demokratikus Koalíció szerint fontos mérföldkő, hogy a Kormányhivatal kiadta az adatokat. Mindenki világosan láthatja, jogtalanul titkolták el az egyes településekre vonatkozó napi fertőzöttségi adatokat. Orbánék pánikkormányának is ideje belátni, hogy a titkolózással, hazudozással csak a bizalmatlanságot építik és nem a védekezést segítik elő. A kamu statisztikák senkit sem fognak megnyugtatni, és mi, európai magyarok nem is fogjuk szó nélkül tűrni a további titkolózást, mert mindenkinek jogában áll látni a valóságot és biztonságban élni a koronavírus idején is!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum