2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kerekesszékes nőt fosztott ki

Elfogták a rendőrök azt a nőt, aki kifosztott egy mozgásában korlátozott nőt Sajószentpéteren.
Kifosztás bűntett, továbbá információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárását a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse egy 46 éves sajószentpéteri nővel szemben. A gyanúsított 2021. január 25-én 10 óra 30 perc körül Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos úton segített egy kerekesszékével elakadt 75 éves nőnek. A támogató segítségnyújtás közben a gyanúsított ellopta a kerekesszékre akasztott táskából a sértett pénztárcáját, amiben iratok, készpénz és bankkártya is volt.

A mozgásában korlátozott nő kisvártatva vette csak észre, hogy eltűntek az értékei, a bankkártyával együtt, amivel, mint később kiderült már fizettek egy trafikban.

A bejelentést követően a rendőrök huszonnégy órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…