2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF

Kerekesszékes nőt fosztott ki

Elfogták a rendőrök azt a nőt, aki kifosztott egy mozgásában korlátozott nőt Sajószentpéteren.
Kifosztás bűntett, továbbá információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárását a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse egy 46 éves sajószentpéteri nővel szemben. A gyanúsított 2021. január 25-én 10 óra 30 perc körül Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos úton segített egy kerekesszékével elakadt 75 éves nőnek. A támogató segítségnyújtás közben a gyanúsított ellopta a kerekesszékre akasztott táskából a sértett pénztárcáját, amiben iratok, készpénz és bankkártya is volt.

A mozgásában korlátozott nő kisvártatva vette csak észre, hogy eltűntek az értékei, a bankkártyával együtt, amivel, mint később kiderült már fizettek egy trafikban.

A bejelentést követően a rendőrök huszonnégy órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A XXI. Nemzetközti-Magyar Fotószalon díjazott fotóinak kiállítása. Kiállító fotósok: Babos Attila, Balázs - Fülöp Emese, Barakonyi Károly, Bárdos Ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum