2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A makói Fidesz-frakció vezetője szerint helyes, ha betegeket raknak ki a kórházakból – Mágori András kérjen bocsánatot!

DK: A makói Fidesz-frakció vezetője szerint helyes, ha betegeket raknak ki a kórházakból – Mágori András kérjen bocsánatot!

Mágori András, a makói Fidesz-frakció vezetője egy cikkhez hozzászólva fejtette ki azt a véleményét, miszerint sokan a kórházban “parkoltatják” idős, beteg hozzátartozóikat, ahelyett, hogy otthon gondoznák őket.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Mágori Andrást, sürgősen kérjen bocsánatot a betegektől és hozzátartozóiktól. Szégyenletes, hogy egyetért azzal az állásponttal, hogy helyes a folyamatos ellátásra, ápolásra szoruló betegeket kirakni a kórházból. Az otthonápolás nagyon kemény munka, amit ráadásul éppen a Fidesz-kormány nem hajlandó sem elismerni, sem megfizetni. Embertelen és aljas döntés a családokra rakni ezt a felelősséget, még akkor is, ha a fideszes megélhetési politikusoknak erről fogalmuk sincs.

Mucsi Tamás
A DK makói önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…