2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Ismét megbukott egy kormányzati hazugság – Túl kevés az egészségügyi dolgozó, újra bevethetik a 65 év felettieket

DK: Ismét megbukott egy kormányzati hazugság – Túl kevés az egészségügyi dolgozó, újra bevethetik a 65 év felettieket

Bár Kásler Miklós korábban megtiltotta, hogy a 65 év feletti dolgozók részt vegyenek a betegellátásban, azaz közvetlenül érintkezzenek a páciensekkel, most mégis kénytelen volt újratervezni a döntést. Mint kiderült ugyanis, kevés a bevethető egészségügyi dolgozó, így önkéntes alapon visszahívják a 65 év felettieket is.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, ismét megbukott egy évek óta szajkózott kormányzati hazugság, Kásler minisztériumában pedig  totális káosz uralkodik. A tíz éve folytatott egészségpolitika eredménye, hogy a koronavírus-járvány ellen lepusztult kórházakkal, kevés eszközzel és kevés egészségügyi dolgozóval kell küzdeni Magyarországon. Ha a kormány nem hazudozik éveken keresztül, ha nem a saját luxuskiadásaikra és a lopásra koncentrálnak, akkor most nem a 65 éven felüli egészségügyi dolgozók életének kockáztatásával, felszerelés és védőeszközök nélkül kellene szembenézni a vírussal. Az emberi élet nem játék, ideje lenne ezt már tudatosítani magában a kormánynak is.

Dr. Komáromi Zoltán
Háziorvos, a DK egészségügyi szakpolitikusa

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum