2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

DK: A Fidesz is alkalmatlannak tartja Tarlóst

Kevés olyan főpolgármester van a világon, amely a saját pártja politikusai elleni verbális kakasviadallal van elfoglalva a városvezetés helyett. A Lázár-Tarlós odamondogatás mára megmutatta, hogy még a Fidesz is alkalmatlan városvezetőnek tartja Tarlós Istvánt, ami persze nem csak a főpolgármesterre, hanem az őt támogató Fideszre nézve is meglehetősen kínos.


Tarlós 5 éve nem képes letárgyalni a saját pártjával, hogy Budapest megkapja a BKV üzemeltetéséhez szükséges pénzeket, amelyekből még az idei évre is hiányzik 15 milliárd forint. Tarlós és a Fidesz kölcsönös gorombáskodásai nem feledtethetik azt a tényt, hogy a főpolgármester nem képes a fővárosiak képviseletére, hiszen még a saját pártjával sem képes megegyezni. Pedig a főpolgármester mindent megtesz, hogy megfeleljen a fideszes hagyományoknak, elég csak a rekorddrága metróroncs-felújításra gondolni, amit – hogy, hogy nem – egy orosz cég végezhet el.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelművé vált, hogy Tarlós István már a Fidesz szerint sem képes ellátni a feladatát. A DK szerint a sajtóban látható cicaharc helyett felelős és előrelátó városvezetésre lenne szüksége Budapestnek, amivel jelenleg sem Tarlós István, sem a Fidesz nem vádolható. A DK szerint ideje kimondani, megbukott a Tarlós fémjelezte fideszes városvezetés.

Gy. Németh Erzsébet
A Fővárosi Közgyűlés tagja
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum