2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Csökkentené a kormány az internet áfáját – A DK szeretettel ajánlja a programja többi részét is

Csökkentené a kormány az internet áfáját – A DK szeretettel ajánlja a programja többi részét is

A Fidesz bejelentette: csökkenteni kívánja az internethasználatot terhelő áfát. A netadó ötlete utáni klasszikus fideszes pálfordulásban minden bizonnyal közrejátszott, hogy a DK bemutatta a digitális forradalmat hirdető Sokak Magyarországa programját. Ennek része az internet áfa-terhének teljes eltörlése, az internet-hozzáférés alapjoggá tétele, az ingyenes minimum-szolgáltatás eljuttatása minden magyar háztartásba, és az összes magyar településen elérhető nyilvános WIFI megteremtése.

A Demokratikus Koalíció üdvözli, hogy a kormány előszeretettel szemezget a Sokak Magyarországa programból. Végre egy lopás, aminél a közérdek nem csak hivatkozási alap.

A DK az alkalmat megragadván további pontokat ajánl a Fidesznek a Sokak Magyarországa programból: a jogállam visszaállítását, a korrupció elleni harcot, az ügyészség megtisztítását a pártkatonáktól, az egészségügy finanszírozásának átalakítását, az oktatási rendszer teljes reformját, a megújuló energiák használatának állami támogatását, és a nyugdíjrendszer igazságosabbá tételét. A DK persze nem dédelget illúziókat, hiszen a Sokak Magyarországát a fideszes kevesekkel szembenálló sokak fogják létrehozni.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek