2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

“Alakszai Zoltán azonnal mondjon le!”

A Velünk a Város Egyesület elnöksége és a szövetséges ellenzéki pártok és szervezetek közleményben szólították fel dr. Alakszai Zoltán jegyzőt, hogy azonnali hatállyal mondjon le jegyzői hivataláról.
Mint írják: “Felháborítónak és képtelennek tartjuk, hogy a városi igazgatás elsőszámú hivatalnoka politikai megbízatást kapjon és fogadjon el. Mivel a jegyző egyben a Helyi Választási Iroda vezetője, amelynek feladata, hogy a választások tisztasága felett őrködjön, az összeegyeztethetetlenség még súlyosabb. Senki nem lehet játékvezető és cserejátékos egyben. Emlékeztetőül: dr. Alakszai Zoltán jegyzőként törvénysértő módon határozta meg Miskolc új választókörzeteit, amellyel kapcsolatban később jogerős bírói ítélet kötelezte új, törvényes eljárás lefolytatására és a választókörzetek törvényes meghatározására.” A közleményt aláírta a Velünk a Város Lokálpatrióta Egyesület, az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Padtársak, Momentum, LMP, MMM, JOBBIK.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum