2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A kerület érdeke és ne a korrupció döntsön a TE sportcsarnokának újjáépítésénél!

A kerület érdeke és ne a korrupció döntsön a TE sportcsarnokának újjáépítésénél!

A Jobbik megdöbbenéssel értesült azokról a tervekről, melyek a XII. kerületi lakók teljes kihagyásával születtek meg a Testnevelési Egyetem máig tisztázatlan körülmények között leégett sportcsarnokának újjáépítéséről. Visszásnak és megengedhetetlennek tartjuk, hogy ilyen módszerekkel próbálnak elvenni az itt élők életteréből.
Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy noha átfogó koncepció mostanáig sincsen, az újjáépítésre szóló elképzelések szinte „rekordgyorsasággal” érkeztek meg a korábbi létesítmény leégése óta eltelt rövid időben. Figyelembe véve a kerület vezetésének a Normafa-ügyben, illetve egyéb beruházások kapcsán már megismert módszereit, nem kizárt, hogy a Csörsz utca és Avar utca közötti terület újbóli beépítése ismét a Pokorni Zoltán polgármestert és körét jellemző önkormányzati mutyi és korrupció áldozatává válik.

Álláspontunk szerint megengedhetetlen, hogy a XII. kerületi lakók megkérdezése és érdekeik figyelembe vétele nélkül szülessen döntés, ezért felszólítjuk az illetékeseket, hogy hagyjanak fel pökhendi, az embereket semmibe vevő stílusukkal és ne csak üres frázisokat puffogtassanak a párbeszédről, hanem a valóságban is kezdjék meg azt, az országosan is csúcsokat döntögető korrupció helyett pedig folytassanak átlátható politizálást.

Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő, választókerületi elnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek