2022. 10. 7. péntek

Amália
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Brenner Kolomant, az előválasztás jelöltjét Győr-Moson-Sopron megye 4. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dr. Brenner Kolomant, az előválasztás jelöltjét Győr-Moson-Sopron megye 4. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Dr. Brenner Koloman három éve szolgálja Sopront és térségét, valamint Magyarországot a Parlamentben. Kiállt és harcolt az SZFE szabadságáért, az egyetemi autonómiáért, és nemrég kezdeményezte, hogy legyen közvetlen az államfőválasztás hazánkban.

Jogállam, demokrácia és keresztény szolidaritás – ezek vezérlik az Országgyűlés alelnökét munkája során, ugyanis ezek azok az európai alapértékek, melyek a soproni régió polgárságának is a legfontosabbak.

Soproni poncichter családból származik, e térségben nőtt fel, e térség az otthona, így parlamenti munkája során is mindig kiállt az ott élők érdekeiért – legyen szó a Fertő megmentéséről vagy akár az ágfalvai határzár okozta nehézségekről.

Sopronnak és térségének olyan képviselőre van szüksége, aki valóban ismeri a környék problémáit és helyzetét. Dr. Brenner Koloman már bizonyított.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek