2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Dobrev Klára: 2022 után lehetővé tesszük, hogy a befizetett TB-nk egy részét magánegészségügyi szolgáltatónál is elkölthessük!

Dobrev Klára: 2022 után lehetővé tesszük, hogy a befizetett TB-nk egy részét magánegészségügyi szolgáltatónál is elkölthessük!

Ma már hivatalos európai kutatás bizonyítja, hogy a magyar egészségügy állt le a legnagyobb mértékben a járvány alatt.

A járvány előtt sem rövid kórházi várólisták ma már akár két évesek is lehetnek, és emiatt ma több tízezren várnak különböző műtétekre. Ennek következményeként a társadalom két részre szakad: egy szerencsés kisebbségre, aki megteheti, hogy sok pénzért a magánegészségügyben vegye meg a gyógyulását, és a sokakra, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, hiába fizetik a TB-t. Pedig van megoldás, hogy ez ne így legyen!

2022 után lehetővé tesszük, hogy a befizetett TB-nk egy részét magánegészségügyi szolgáltatónál is elkölthessük! Mi, magyarok sem két éves késéssel fizetjük az adóinkat, itt az ideje, hogy a gyógyulásra se kelljen két évet várnunk! Ha a mindenkori kormány nem tudja garantálni, hogy belátható időn belül meggyógyítanak minket az állami egészségügyben, akkor tegye lehetővé, hogy a már befizetett adónk egy részét felhasználhassuk a magánegészségügyben is. Ezt fogom tenni 2022 után. Mindenkinek jár a gyógyulás, de hogy Orbán Viktor is értse: az egészség nem lehet üzlet!

Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum