2024. 02. 23. péntek

Alfréd
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Ander Balázst, az előválasztás jelöltjét Somogy 2. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Ander Balázst, az előválasztás jelöltjét Somogy 2. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

A Jobbik jelöltje Somogy 2. választókerületben: Ander Balázs, aki szíve minden rezdülésével szereti szülőföldjét, ezért sem tudja tétlenül nézni, ahogy a dél-somogyi térség évről évre egyre lejjebb csúszik a szociális lejtőn. A helyiek közül sokan ismerhetik már, hiszen tősgyökeres somogyiként 2010-től a Somogy Megyei Önkormányzat tagjaként, 2014 óta pedig a térség ellenzéki országgyűlési képviselőjeként küzd Somogyország polgárainak érdekeiért. Ander Balázs hisz abban, hogy egy tisztességes kormánnyal megkezdődhet a helyi infrastruktúra rendbetétele, a vidék felvirágoztatása és végre a dél-somogyiaknak is kijutna a régóta vágyott jólét.

Ander Balázsra már 2018-ban is egyaránt szavaztak jobb- és baloldali emberek, mert a választókerületben élők tudják, hogy amikor értük kell harcolni, ő sosem nézi, ki milyen párt szimpatizánsa. Az ő mezét Somogyország címere díszíti, az pedig minden becsületes embert szimbolizál.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…