2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Ander Balázst, az előválasztás jelöltjét Somogy 2. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Ander Balázst, az előválasztás jelöltjét Somogy 2. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

A Jobbik jelöltje Somogy 2. választókerületben: Ander Balázs, aki szíve minden rezdülésével szereti szülőföldjét, ezért sem tudja tétlenül nézni, ahogy a dél-somogyi térség évről évre egyre lejjebb csúszik a szociális lejtőn. A helyiek közül sokan ismerhetik már, hiszen tősgyökeres somogyiként 2010-től a Somogy Megyei Önkormányzat tagjaként, 2014 óta pedig a térség ellenzéki országgyűlési képviselőjeként küzd Somogyország polgárainak érdekeiért. Ander Balázs hisz abban, hogy egy tisztességes kormánnyal megkezdődhet a helyi infrastruktúra rendbetétele, a vidék felvirágoztatása és végre a dél-somogyiaknak is kijutna a régóta vágyott jólét.

Ander Balázsra már 2018-ban is egyaránt szavaztak jobb- és baloldali emberek, mert a választókerületben élők tudják, hogy amikor értük kell harcolni, ő sosem nézi, ki milyen párt szimpatizánsa. Az ő mezét Somogyország címere díszíti, az pedig minden becsületes embert szimbolizál.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum