2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Rig Lajost, az előválasztás jelöltjét Veszprém 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Rig Lajost, az előválasztás jelöltjét Veszprém 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Rig Lajos a Parlament legaktívabb képviselői közé tartozik. Megválasztása óta 802 beadvánnyal, 166 felszólalással tolmácsolta a térségében élők hangját, azt is számtalanszor bizonyítva, hogy sosem tesz különbséget az emberek között politikai hovatartozás alapján. Nemcsak országgyűlési képviselőként, hanem mentődolgozóként sem kérdezte soha senkitől, hogy milyen párttal szimpatizál, aki segítségre szorul.

Számtalanszor szólalt fel a tapolcai és az ajkai kórházért, a körzet iskoláiért, valamint a nyírlaki és dobai pszichiátriai intézmények kapcsán, és felemelte a hangját a betegek falvakba költöztetése ellen. Kiállt a Balaton-felvidéken tervezett sittlerakó megakadályozásáért, a sümegi DIGI-torony ügyében. Minden évben nyújt be költségvetési módosítókat a körzet valamennyi településére utak, járdák felújítására, közintézmények és csapadékvíz-elvezetés fejlesztésére. Az egészségügy mellett vesszőparipája a ritka betegséggel küzdők, ezen belül az SMA betegek kezelésének támogatása, és a koronavírusban elhunyt egészségügyi dolgozók hősi halottá nyilvánítása. Külföldi kapcsolatai révén több alkalommal segítette a térség kórházait, szociális intézményeit nagy értékű elektromos ágyak, diagnosztikai és egyéb berendezések adományozásával.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni. Ma még a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek