2022. 01. 16. vasárnap

Gusztáv
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF

Kálmán Olga: Azt szokták mondani, hogy a politika a férfiak terepe. Miért is?

Kálmán Olga, a DK elnökségi tagjának Facebook-posztja:
https://www.facebook.com/originalkalmanolga/photos/a.1878681555522396/4008140919243105/?type=3

“Azt szokták mondani, hogy a politika a férfiak terepe. Miért is? Mert döntéseket kell hozni? Mert számtalan, akár korábban soha meg nem tapasztalt szituációba kell beleélnie magát annak, aki irányít? Vagy azért, mert tűrni és kezelni kell a konfliktushelyzeteket? Mert értő és megértő módon kell viszonyulni a társadalom minden csoportjához? Nos, tényleg ez a férfiak és csak a férfiak terepe? Ugye, hogy nem!

Én magyar állampolgárként, politikusként, anyaként, nőként, szeretnék egy olyan Magyarországot, ahol nincsenek első és másodrendű állampolgárok, nincs eleve elrendelten sorsára hagyott szegény gyermek, nincs sorsára hagyott munkás, diplomás, nyugdíjas, nincs utált és szeretett család, csak család van. A Fidesz lelkeket romboló, egymást és másokat gyűlöletre sarkalló politikája után, itt az idő, hogy valaki megértést, figyelmet hozzon a politikába, hogy a felgyülemlett társadalmi, gazdasági feszültséget kezelje, azért, hogy mindannyiunknak ismét egy élhető, demokratikus, biztonságos hazánk legyen. Én ismerek egy ilyen embert. Személyesen is jól ismerem, a munkáját és teherbírását pedig elképedve nézem. És igen, ő egy nő. Egy ízig-vérig politikusnő.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum