2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A Fidesz lemondott a dolgozókról és a nyugdíjasokról is

A Fidesz 5 év alatt se a közbiztonságot, se az életszínvonalat nem tudta javítani Miskolcon. Az aktív korúak megélhetés híján elmennek, az idősek pedig ajtóékek között kénytelenek élni az életüket, erről beszélt a Jobbik frakcióvezetője szerdai tájékoztatóján.
Jakab Péter szerint Miskolcnak minőségi munkahelyekre és rendre van szüksége, a Fidesz azonban 5 év alatt egyiket sem tudta megadni a lakosságnak, helyette mindössze egy Salkaházi-programot hozott, ami viszont szépségtapasznak is kevés. A képviselő szerint azzal, hogy a Fidesz nem becsüli meg a dolgozókat, elvándorlást generál, ezzel pedig maga idézi elő azt, hogy a nyugdíjasok egyedül maradnak attól rettegve, mikor törik rájuk az ajtót a bűnözők.

A politikus szerint ahhoz, hogy a idősek számíthassanak a családjuk támogatására, olyan béreket kell biztosítani, hogy a gyermekeik ne kényszerüljenek elhagyni a várost. A Fidesz ahelyett, hogy szembenézne ezzel, folyamatosan azt hazudja – legutóbb egy televíziós vitaműsorban – , hogy a miskolciak egyre jobban élnek: nemcsak a munkahelyek száma, de az emberek jövedelme is egyre több. Jakab szerint ennek ellentmond az, hogy ma már a lakosság 65 százaléka él a létminimumon, a kormánypárt pedig mind a mai napig 3 ezer forintos béremelést sem hajlandó kifizetni 3 ezer holding-dolgozónak.

A Fidesz lemondott a dolgozókról, és ezzel lemondott a dolgozók nyugdíjas szüleiről is, mondta Jakab Péter, jelezve azt is, ha valaki szembesíti ezzel a kormánypárti képviselőket megsértődnek, kivonulnak vagy épp kikapcsolják az ellenzéki politikus mikrofonját ahelyett, hogy átéreznék a helyzet súlyosságát, és végre elkezdenék emelni a miskolciak fizetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek