2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Egy híján harminc helyre tört be

Befejezték az ózdi rendőrök a nyomozást azzal a betörővel szemben, aki huszonkilenc pincét tört fel.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. Lajos 51 éves ózdi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus végétől október 16-ai elfogásáig Ózdon összesen huszonkilenc lépcsőházi pincetárolót tört fel. A tolvaj elsősorban használati tárgyakat és kézi szerszámokat lopott el.

A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. október 18-án elrendelt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a  napokban  lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum