2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Aktív kapcsolat

A legidősebb rendőrt is köszöntötték azon a nyugdíjas találkozón, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában.

Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2015. november 27-én a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában. Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg a rendezvényt majd köszöntötte a nyugállományba vonult rendőrségi dolgozókat. A főkapitány egyben külön felköszöntötte a megye legidősebb rendőrét a 88 éves Széni Nándor ny. rendőr alezredest is.

A műsoros köszöntőt és az estebédet követően a rendezvény résztvevői kötetlen formában újra felidézhették a legemlékezetesebb akciókat és az emlékeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum