2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jakab Péter: A Fidesz a gazemberek mellett áll ki, mi a magyar jövő mellett

Jakab Péter: A Fidesz a gazemberek mellett áll ki, mi a magyar jövő mellett

Maruzsa meg a többi oktatásügyi pártkáder hirtelen elkezdett aggódni a gyermekek tanuláshoz való jogáért.

 

Nem, nem akkor kezdtek el aggódni, amikor azt látták, hogy ezrével hagyják el a pályát a pedagógusok a megalázó bérek és a rossz munkakörülmények miatt.

Nem akkor kezdtek el aggódni, amikor a kötelező oltás miatt még többen döntöttek úgy: vége.

Nem akkor aggódnak, amikor a gyerekre omlik a vakolat a lerohasztott tanteremben, vagy amikor kabátban kell ülni az órán, mert nincs pénz fűtésre.

Nem.

Ezek a fideszes pártkatonák akkor kezdtek el aggódni a tanuláshoz való jogért, amikor a pedagógusok úgy döntöttek, figyelmeztető sztrájkba kezdenek az oktatás megmentéséért, a megfelelő bérezésért, a minőségi munkakörülményekért. A gyermekeinkért.

A gyerekek nemi átalakító műtétei miatt népszavaztató Orbán-kormány szerint ez törvénytelen. Népszavazni lehet arról, mi van a lábuk között, de sztrájkolni tilos azért, hogy jobb körülmények között tanuljanak. Igen. A Fidesz szerint ez így törvénytelen, mert a bíróság még csak első fokon mondta ki, hogy törvényes, és amíg jogerősen ki nem mondják, addig szerintük törvénytelen.

Más a helyzet, amikor a vesztegetéssel, meg költségvetési csalással, meg ki tudja még mi mindennel vádolt Völner, Simonka meg Boldog képviselő urakról van szó. Ők a Fidesz szerint törvényesen ülnek a parlamentben és szavaznak, mondjuk, az oktatásról, mert náluk a bíróság még nem mondta ki, hogy bűnözők. Addig meg a Fidesz szerint tisztességesek. Szóval maradjunk annyiban, hogy a pedagógussztrájk törvényes. Egy bíróság sem mondta ki ennek az ellenkezőjét. Ráadásul a gyerekeink, velük pedig Magyarország jövője a tét. A Fidesz a gazemberek mellett áll ki, mi a magyar jövő mellett.

🇭🇺 Egységben Magyarországért!

 

Jakab Péter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek