2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Hátrányos helyzetű gyermekeknek szerveztek Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást

Hátrányos helyzetű gyermekeknek szerveztek Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást

Ismét Limuzinos, Luxusautó Felvonulást tartott rendőri kísérettel a Baptista Szeretetszolgálat. A gyerekek nagy örömére Erdélyi Mónika és Szabó Ádám is részt vett a különleges eseményen.

A nem hétköznapi programokat a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső szervezte, idén már 11 éve, hogy egy kicsit kiemelje őket a mindennapokból, és örök élményt szerezzen számukra.

Minden évben fergeteges hangulatban telik az az egyedi program, amelynek keretein belül több mint 150 gyermeket limuzinok és luxusautók várnak a Hősök terén, ahonnan elindul a konvoj, és a fontosabb nevezetességeket érintve vonulnak a drága autók körbe Budapesten. Ebben az évben is, a nyár kezdetén izgalmas és lebilincselő rendezvényen vehettek részt a rászoruló tanulók, akiket rendőrök és sztárvendégek kíséretében vonultattak fel extrém és drága járművekkel.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső minden évben kétszer megszervezi ezt a programot:

– Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben született meg a fejemben. Évről évre a felvonulás nem jöhetne létre, ha dr. Markó Attila, főkapitány rendészeti helyettese, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos nem állna mellém. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen vannak cégek, akik örömmel csatlakoznak. Egy ilyen projektet összehozni tele van kihívással. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára – mesélte boldogan Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

 

– Nekem ez az életem. Amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 23 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a lurkókat és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára és üdítőre a Pizza King Express jóvoltából és Melhem Saad, tulajdonos támogatásával – részletezte Baricz Dezső.

 

Erdélyi Mónika lányával érkezett az eseményre, és fantasztikusan érezték magukat:

 

– Hatalmas élmény volt részt venni a felvonuláson, még nem tapasztaltam ilyet. Olyan emberek között voltunk, akik sugározták a szeretetet, felnőttek és gyerekek egyaránt, és örültem, hogy mi is tudtunk adni egy kis szeretetet. Úgy feltöltődtem, hogy ezt az élményt beosztom jó pár hónapra. Dezső önzetlen tevékenységére egyszerűen szavakat nehéz találni. Hatalmas szíve van, jót akar, és segít az embereknek. Ekkora eseményt összehozni, ráadásul ilyenből többet is szokott szervezni egy évben, szóval le a kalappal előtte! Nem is értem ezt a nagy energiát, honnan jön neki. A legjobbakat kívánom neki, hogy folytatni tudja tevékenységét. Kedvelem őt mint szakember és mint magán ember is, nagyon szórakoztató és kedves ember, tényleg földig hajolok előtte, amit tesz a gyerekekkel és a rászoruló felnőttekkel is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…