2024. 05. 23. csütörtök

Dezső
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF

Összeszedtük: TOP5 legérdekesebb fesztivál a 2022-es nyári szezonra

Idén nyáron is több ezer rendezvény várja a szórakozni vágyó hazaiakat és a turistákat egyaránt. Legyen szó zenéről, művészetről, gasztronómiáról, biztosan mindenki talál érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot a szezonban – írja a fesztivalportal.hu

Alább bemutatunk 5 fesztivált, melyek kiváló programnak ígérkeznek a nyári szezonra:

Comic Con (Budapest): 2022. június 11-12.

Aki jelmezbe bújna, de nem akar farsangig várakozni, látogasson el erre a rendezvénysorozatra. A sci-fi, manga, fantasy, anime világa tárul a fanok elé. Színészekkel fotózkodni, kvízeket megnyerni, előadásokon részt venni, s még számtalan dolgot próbálhat ki minden érdeklődő! Jó nap ez a fesztiválozásra!

Heves Megyei Kakas Szépségverseny (Poroszló): 2022. június 25.

Fényes nyeregtollak, erős sarkantyú, tűzpiros toroklebeny és a peckesen álló taréj. Ezek a tulajdonságok nem is engednek másra következtetni, mint az idén is megrendezésre kerülő kakasszépségversenyre. Lesz itt főzés, vásári portéka, zene és tà ¡nc. Lássuk mi sül ki belőle!

Országos Anyósfesztivál (Balatonudvari): 2022. július 2.

Az anyós kifejezés szinte negatív jelzőként van a köztudatban, s ennek ellensúlyozására jött létre ez a rendezvény. Azért, hogy dicsérje, magasztalja őket, hisz ezek az élet minden területén tapasztalt, rutinos asszonyok kiérdemelték, hogy legyen egy nap, amely róluk szól. Még hogy nincs szuper anyós? Itt lesz! Aki nem hiszi, járjon utána!

Bakafesztivál (Csákvár): 2022. július 14-17.

Célozz és tűz! Irány Csákvár, ahol a frontvonal legsebezhetőbb katonáit, a bakákat tüntetik ki figyelmükkel a látogatók. A hadkultúra témakörével ismerkedhet meg tüzetesen minden résztvevő, átélheti a harci élményeket korhű eszközöket kipróbálva.

Csípős Fesztivál (Nagymaros): 2022. augusztus 27.

Extrém gasztrokalanddal zárják a nyarat Pest megyében. A rendezvé ny csípős ételekkel, különleges chili paprikákkal, kirakodó vásárral és szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket. A tikkasztó hőségben egy izzasztó chilikóstoló igazi próbatétel, épp ezért nem érdemes kihagyni!

Ez az 5 rendezvény csak néhány a több ezer közül, mellyel megörvendeztetik az ország lakóit. Buli nélkül nem múlhat el a nyár! Jó szórakozást, vidám nyarat kíván a Fesztiválportál, mert az élmény mindenkinek jár!

Forrás: Fesztiválportál

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …