2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Hatalmas az érdeklődés Miskolc új, digitális kalandjátéka iránt

Hatalmas az érdeklődés Miskolc új, digitális kalandjátéka iránt

Már több százan regisztrálták és próbálták ki magukat az Európában is egyedülállónak számító LED falra fejlesztett Miskolc Run nevű játékban.

 

A különleges városi futás egy nyereményjátékkal egybekötve startolt el október 20-án, melynek zárását eredetileg november 17-re tervezték. A játékot övező hatalmas érdeklődés, a folyamatos nagyszámban érkező regisztrációk miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a nyereményjáték időszakát meghosszabbítják és november 24-ig folytatják.

 

Az első három helyezett a játék végén egy helyszíni döntőben méretettheti majd meg magát, közülük a legjobb egy értékes Xbox Series S konzollal gazdagodhat a fejlesztő, az MGL Creative Kft. felajánlásának köszönhetően.

 

Amennyiben még nem tettük meg, de szeretnénk magunkat kipróbálni a Miskolc Run-ban, regisztráljunk e-mail címünk segítségével a run.miskolc.hu felületén, és fogadjuk el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót. A játékban a 16. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

 

Miután telefonunk vagy egyéb digitális eszközünk segítségével csatlakoztunk a Szent István téren található LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), semmi más teendőnk nincs mint bejelentkezni a játékba, választani egy nekünk tetsző karaktert, és indulhat is a városi hajsza az érmékért.

 

Kapjuk fel digitális futóeszközeinket, és mérettessük meg magunkat az Európában is egyedülállónak számító Miskolc Run-ban!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …