2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Titkairól vallott Nagy Sándor

Nagy Sándor volt a 98,6 Manna FM vendége. A Jászai-díjas színész Hudák Anitának és Hepi Endrének adott mélyinterjút, amelyben Covid-betegségéről és színházi pályájáról mesélt, valamint gyermekkori történeteket is felidézett.

Nagy Sándor arról is beszámolt a Reggeli Mannában, hogy a pandémiás helyzet milyen hatást gyakorolt a színházakra, sőt a színész azt sem rejtette véka alá, hogy még 2020-ban átesett a koronavíruson.

„Tavaly novemberben elkaptam, akkor karanténba vonultam. Ami a »mázlim« volt, hogy csak pár előadás maradt el miattam, utána bezártak mindent. Utána kicsit vérnyomás, meg ilyesmi problémáim voltak. Visszagondolva, lehet, hogy nem is a Covid miatt, hanem azért, mert előtte harminc-harmincötöket játszottam havonta, és egyszer csak leálltam. Valószínűleg a szervezetem azt mondta, hogy menjünk már tovább! A pulzusom akarta volna azt a régi életet, ami nagyon sokáig nem volt” – árulta el a színművész, aki régi történeteket is felemlegetett Hudák Anitának és Hepi Endrének. Például azt a sztorit, amelyből kiderült, hogy a hölgyek kedvence korábban éppen a külseje miatt szenvedett sokáig!

„Gyűlöltem szerepelni. Amikor elkezdtem zenélni, akkor kezdtem érezni, hogy szeretném megmutatni, mit tudok. A zene kinyitotta ezt a szelencét. A gimnáziumban nagyon pattanásos voltam, de iszonyatosan. Nagyon frusztrált ez engem… Amikor felvett Toldi Marika néni az iskolájába ’98-ban, akkor állítólag a felvételi után így mesélt a többieknek: képzeljétek, felvettem egy fiút, aki olyan gyönyörűen énekel, de olyan csúnya szegény” – emlékezett vissza Nagy Sándor, akinek végül egy bőrgyógyász segített évekig tartó szenvedésén.

Ha hazánk legnépszerűbb sztárjainak életére kíváncsi, hangoljon a 98,6 Manna FM-re! A Reggeli Mannában Hudák Anita és Hepi Endre időről-időre hazai művészekkel készít portréinterjúkat, és olyan témákban is elmerülnek, amelyekre máshol nincs idő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy miskolci sértettet több mint 700 ezer forint kár ért, miután egy ál-netbank oldalra lépett. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság …

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…