2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület rajzpályázatot hirdet

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület rajzpályázatot hirdet

Az Egyesület legfőbb küldetése, hogy a mai rohanó világban közelebb hozzuk lovainkon keresztül az embert a természethez, az állatszeretethez. A ló a Magyar Nemzet régi jelképe, végigkíséri jelenléte történelmünket, múltunkat, ezért kiemelkedően fontos, hogy jelenünket is behálózza az a szeretet, ami a lovas értékek képviselője.

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület „A Ló mint a Magyar Nemzet régi jelképe az ünnepek alatt” címmel egyéni rajzpályázatot hirdet gyermekek számára két kategóriában.

• I. kategória: Általános iskola alsó osztályos tanulói számára
• II. kategória: Általános iskola felső osztályos tanulói számára

Pályázni lehet bármely, szabadon választott technikával, az érdeklődő gyermekek rajzolhatnak ceruzával, filctollal, zsírkrétával, vagy akár festhetnek is, A3-as vagy A/4-es méretben készült alkotással. A rajz hátoldalára legyen ráírva a név, születési dátum, kategória, e-mail cím valamint a szülő telefonszáma.

Pályaműveket az alábbi címre kell postázni vagy személyesen eljuttatni:
2030 Érd, Simonpuszta Lovaspark Hrsz.: 0134/1

Alkotások beérkezési határideje: 2021. november 30.

Az összes beérkező pályamunkát kiállítják a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban a december 5-én megrendezésre kerülő Lovas Mikulás Ünnepen. A pályázatokat a két kategóriában értékelik, az első 3 helyezett értékes jutalomban részesül. Minden alkotást oklevéllel és mikuláscsomaggal jutalmaznak. A pályázatokat elbíráló zsűri elnöke Czeglédiné Kenyeres Réka, festőművész. A díjakat, okleveleket és a mikuláscsomagot a december 5-ei Ünnepségen adják át a résztvevőknek, ahol sok színes programmal, lovas bemutatókkal, színházi előadással és persze a Mikulással várnak mindenkit szeretettel.

További információ: https://www.facebook.com/nemzetilovaskulturakozpont

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek