2022. 01. 26. szerda

Paula, Vanda
1 EUR 359 HUF
1 GBP 429 HUF

Városnap Sajóbábonyban

“Szakítva az eddigi hagyományokkal, azért döntött a testületünk úgy, hogy nem az Államalapítás napjával kötjük össze a város ünnepét, hanem a mai napon tartjuk, hogy mi sajóbábonyiak érezhessük, hogy ez a nap csak rólunk szól, – mondta Dr.Szilva István polgármester  megnyitóbeszédében.

–  Arra is jó ez az ünnep, hogy mérleget vonjunk. Az elmúlt rövid időszakban jelentős fejlesztéseket kezdtünk el, s a következő héten ennek eredményeként, átadjuk a megújult Sportcentrumot is. Szeretnék köszönetet mondani azoknak a vállalkozásoknak, akik segítséget, támogatást nyújtottak és nyújtanak a beruházásokban, és a rendezvények szervezésében is.”

Az ünnepélyes megnyitó alkalmával Sajóbábonyért kitüntető címet adományoztak Séra Ferencnek, aki a tekeszakosztály megalapítója volt, és Erdődy Imréné kántornak, aki az énekkar alapítója. mindketten nagyon sokat tettek a közösség építéséért.

Persze a városünnep nem csupán komoly dolgokról, hanem szórakozásról, sportról is szólt. Kicsiknek és nagyoknak egész napos kulturális programokat rendeztek, és családi sportversenyeket is tartottak. Volt étel, ital bőséggel, s a koncerteken is jól szórakoztak a városlakók.

 

 

Két kiállításra is felhívta a polgármester a figyelmet, amely a programsorozat része, és amelyeket a Művelődési házban nézhetnek meg az érdeklődők.

OBE-OL

További fotók a galériában.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum