2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Pro Lecsó a falumban

„Hejő – Sajó” települések bemutatkozása, kóstoló és rajzverseny eredményhirdetése volt Sajóbábonyban.

Egy ünnepi hangulatban töltendő délutánra hívták és várták minden érintett település lakóját, és Pro Lecsó kertészt valamint azokat az ügyes kezű gyerekeket, akik részt vettek az I. Pro Lecsó Piacon meghirdetett „Pro Lecsó a falumban” rajzpályázaton.
Hivatalos keretek között kihirdették a rajzpályázat eredményeit, a „Hejő-Sajó: Fő a közös lecsó” projekt települései bemutatták, és vidám formában értékelték az elmúlt Pro Lecsó szezont és terméseiket, szezonális zöldségekből készült finomságokkal vendégelték meg a résztvevőket.
Dr. Szilva István Sajóbábony polgármestere köszöntője után,a Pro Lecsó kertek évértékelő produkciói következtek.
A Zsűri eredményt hírdetett a „Pro  Lecsó a Falumban” címmel meghirdetett rajzpályázatról. A zsűri tagjai: Demeterné Zeleni Enikő (Hejőkeresztúr, polgármester, Rátonyi Krisztina, Magyar Televízió műsorvezető, Franz-Karl Prueller, ERSTE Alapítvány, Kováts Botond, Canon Hungaria, Mondel István Szent István Egyetem bio-gazdaságának vezetője voltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek