2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Gödöllőn nyílik Magyarország egyetlen Karácsonyháza

Már több,  mint 15 éve minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is szép számmal érkeznek látogatók.
Gödöllő város központjában, a Királyi Kastéllyal szemben található Várkapitányi lak (közismert néven Testőrlaktanya) felújítási munkálatai olyan ütemhez értek, amelyek lehetővé tették a megújuló épület hasznosítását. Ennek köszönhetően a Karácsonyház 2017 október 27-én  ebben a különleges műemléki környezetben nyitja meg kapuit a látogatók előtt. Noha az épület belső rekonstrukciója még folyamatban van, a földszinti helyiségek impozáns és varázslatos hangulata olyan inspirációt jelentett a Karácsonyház megálmodói számára, amely még merészebb és nagyszabásúbb dekoráció megvalósítására ösztönözte őket.

A Karácsonyház alap koncepciójához tartozik az adventi időszakban olyan családi és gyermek programok, valamint kézműves foglalkoztatók szervezése, amely lehetőséget ad a családoknak közösen készülődni és ráhangolódni az ünnepekre.

Időpont: 2017. október 27. 16 óra

Helyszín: Gödöllő – Alsópark, Várkapitányi lak. (Parkolási lehetőség a Művészetek Háza parkolójában Gödöllő – Szabadság út 6.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum