2022. 10. 7. péntek

Amália
1 EUR 423 HUF
1 GBP 483 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Maradandó élmény a ADAC 3-Städte Rally-n

Maradandó élmény a ADAC 3-Städte Rally-n

Körömöndi Szabolcs – Danku Miki
Lada 2107 – EAST Motorsport KFT
ADAC 3-Städte Rally

Körmöndi Szabi a csapatával a Ruszó Rally Team-mal Danku Miki navigálásával a németországi ADAC 3-Städte Rally-n vett részt a hétvégén. A célt sajnos nem látták meg, de maradandó örömet okoztak a kilátogató magyar és német nézőseregnek a gyorsokon.
Körömöndi Szabolcs beszámolóját olvashatják:
Nagyon jól éreztük magunkat, mint említetted sajnos a célt nem értük el, de mindenképp maradandó élményt okozott számunkra a verseny.
A kintlétünket mindenesetre csakis pozitívan értékelhetem. Pénteken az első gyorsaságin kicsit óvatosabban indultunk, hiszen mindösszesen csak kétszer volt lehetőségünk bejárni a pályát és egyből éjszakai szakasszal kezdtünk.
Sajnos a második gyorsasági rajtjánál jött az első (de nem az utolsó) műszaki probléma: Amikor egy jeladó felmondta a szolgálatot. Ezt a hibát az este folyamán sikerült kiküszöbölnünk és izgatottan vártam a szombati rajtot.
Délben eltudtunk indulni az aznapi első gyorsasági szakaszon. Majd következett a Fellner Arena ahol nagyon sok szurkoló várt minket! Emiatt és egyébként is, ez a pálya tetszett nekem a legjobban. Annyira sikeresnek bizonyult a biztatást, hogy ebben a pillanatban el is szállt a fék és bekövetkezett a második nap problémája is, ami a verseny feladására kényszerített minket. Kigyulladt a jobb hátsó fékünk, amit Miki gyorsan orvosolt.
Mindent összevetve, jól éreztük magunkat, egy új tapasztalatot szereztünk.
Köszönöm Mikinek és a Ruszó Rally Team minden tagjának a munkát es a kitartást!
Legközelebb az Eger Rallyn találkozunk!

Partnereink segítségét köszönjük!
– Hajósi Miklós –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek