2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Báloztak a Putnokiak

Február 16-án immáron 22. alkalommal tartották meg a Péczeli József Általános Iskola aulájában a Putnok Városért Egyesület Jótékonysági bálját. Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk az eseményen ez alkalommal is részt vett a térség országgyűlési képviselője, Riz Gábor, illetve városunk polgármestere, Tamás Barnabás, aki a kezdetektől támogatja a rendezvényt.

A nyitóbeszédek elhangzása után egy visszatekintő kisfilmet tekinthettek meg a megjelentek, majd ezt követően az első zenekar az Abba Sisters formáció fellépése következett, akik az egykoron és még ma is méltán híres Abba együttes tribute zenekaraként léptek színpadra.

A hölgyek műsora után felszolgálásra került a Gömöri mintakonyha dolgozói által készített többfogásos vacsora. Idén rekord mennyiségű bálozót láttak vendégül az iskola aulájában. A több, mint 450 fős vendégsereg között jó néhány első bálozó akadt, de olyanokból sem volt hiány, akik rendszeresen vesznek részt a városi bálon és támogatják azt jegyvásárlással illetve tombolatárgyakkal.

A vacsora után, nem sokkal megérkezett az est második sztárvendége, Vastag Csaba, aki zenekarával és közvetlen stílusú előadásával, láthatóan elkápráztatta a közönséget.

A PVE bálok elengedhetetlen része a bálkirálynő és Mr. Putnok megválasztása. Mivel, mint mindig idén is két udvarhölgy illetve az uraknál egy harmadik és egy második helyezett is került megválasztásra, komoly megfigyelő munka szükségeltetett a zsűri részéről, mielőtt kihirdették a nyerteseket.

A táncoslábú vendégeknek, természetesen egy-egy programpont között sem kellett pihenniük, ugyanis a Coctail Music Party Zenekar ez alkalommal is gondoskodott arról, hogy a jó hangulat az est végéig megmaradjon.

Kora hajnalban, utolsó programpontként sor került az PVE bálok eddigi legnagyobb összegű felajánlásait tartalmazó tombolahúzásra is. Kávéfőző, televízió, szárítógép, wellnes hétvégék, mind a megnyerhető felajánlások között szerepeltek.

A 22. Putnok Városért Egyesület Városi báljából befolyt összeget ez alkalommal az Egészségház előtti zöldterület napelemes kandeláberekkel történő felszerelésére fordítják majd.

Filep Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum