2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

A Hunguest Hotel Palotában, a minőség az első szempont

Januártól a gyerekeket is várja a wellness!

A Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüredet bizonyára sokan ismerik már, hiszen kedvelt üdülőhelye ez mind a hazai mind a külföldi vendégeknek. Az eklektikus stílusban épített kastélyt – amelyben ma egy csodálatos négy csillagos szálloda működik – függőkert és hatalmas park veszi körül. A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.

– A szálloda wellness részlegének 2009. májusában kezdődött felújítása során a már meglévő szolgáltatások köre és a részleg alapterülete is kibővült.Továbbra is használható a 10 méteres feszített víztükrű medence, a finn szauna, gőzfürdő, jakuzzi, a beltéri merülő- és taposó medence, valamint a minden igényt kielégítő sporteszközökkel felszerelt kondicionáló terem is, – mondja beszélgetésünkkor Ivacs Lajos igazgató.

 

– Mi az újdonság?

– Itt az új, élményelemekkel ellátott medence mellett egy finn szauna kapott helyet szabadtéri merülőmedencével, valamint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrában is lehetőség nyílik a pihenésre. A medence mellett a fal mentén törökfürdős hangulatú, fűtött pihenő felületek várják a lazítani vágyókat. A wellness részleg használata a szállóvendégek számára térítésmentes. Természetesen külsős vendégeket is fogad díj ellenében.

 

Miért döntöttek úgy, hogy az ünnepek után, a gyerekek is látogathatják majd a wellnesst?

– Meglehetősen nehéz dolog a vendéglátásban minden korosztály igényét kiszolgálni, de meg kell próbálnunk. Figyelembe kell vennünk azon vendégeink kényelmét, akik pihenni akarnak, de azok jogos igényét is akik családosan gyermekekkel érkeznek hozzánk. Így az új medencetérben kialakítottuk szállodánk „Csendes Wellness” részlegét, amely 07.00-09.00 és 17.00-21.-00 kizárólag 14 éven felüli kedves vendégeink kikapcsolódását szolgálja, viszont 09.00 és 17.00 óra között gyermekek is látogathatják.

 

Jól pihenni, kikapcsolódni és finomakat enni. Ez a vendég jogos elvárása…

– Így igaz. A szállodában található a’la carte, festett ólomüveg ablakokkal díszített, meghitt hangulatú Mátyás étterem amely ízletes és különleges lakomákkal várja a kedves vendégeket. Világbajnokságon és nemzetközi versenyeken díjnyertes szakácsaink ízletes gasztronómiai különlegességeket kínálnak mindkét éttermünkben.Elfogultság nélkül mondhatom, hogy ilyen módon szinte minden elvárásnak megfelelünk.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek