2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Az igazságtalanul meghurcolt Fekete-Győr András és Varju László is felszólal a közös ellenzéki tüntetésen

Az igazságtalanul meghurcolt Fekete-Győr András és Varju László is felszólal a közös ellenzéki tüntetésen

Az Orbán-rendszer koncepciós pereiben meghurcolt ellenzéki országgyűlési képviselők, Fekete-Győr András (Momentum) és Varju László (Demokratikus Koalíció) is beszédet mondanak a február 25-i közös ellenzéki tüntetésen a Parlament előtt, amely az orbáni pedofilhálózat ellen és a közvetlen köztársaságielnök-választás mellett szerveződött.

A tüntetést szervező ellenzéki pártok szerint az Orbán-rendszerben hatályon kívül helyezték az igazságszolgáltatást: amíg az orbáni pedofilhálózatot tagjait elnöki kegyelemmel szabadon engedik, addig a törvényes jogukkal élő, a választóikat képviselő ellenzéki politikusokat koncepciós perekben ítélik el. Ezért kell minél többen összegyűlnünk február 25-én a Parlament előtt, ezért kell kisöpörnünk az orbáni pedofilhálózatot a Sándor-palotából, az Országgyűlésből, az ügyészségről, a bíróságokról és a magyar állam minden szintjéről!

Demokratikus Koalíció
Momentum
MSZP
Párbeszéd

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…