2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Demokratikus Koalíció: A pedofilmentegető papoknak távozniuk kell a roma szakkollégiumokból!

Demokratikus Koalíció: A pedofilmentegető papoknak távozniuk kell a roma szakkollégiumokból!

Hiába bukott meg Balog Zoltán református püspök, még mindig ő irányítja a felsőoktatásban tanuló keresztény roma diákok szakkollégiumát. Hasonló vezető pozíciót lát el Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek is, aki próbálta eltussolni, hogy egyik papja, Sz. atya kislányokat zaklatott szexuálisan a hittanóra közepén.

A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy két pedofilsimogató főpap irányítsa a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózatot. Ők prédikálnak a hitről, erkölcsről, és morálról, miközben olyan embereket védenek, akik kiskorú gyermekeknek okoztak életre szóló traumát a zaklatásukkal. A Fidesz csak a propagandagépezetében hirdet zéró toleranciát a pedofilbűncselekmények ellen, közben a sajátjait ki is tünteti. Novák Katalinból köztársasági elnök, Pölöskei Gáborné Áder Annamáriából államtitkár, Balog Zoltánból a református egyház vezetője lett: mindegyikükről kiderült, hogy részesei az orbáni pedofilhálózatnak. Pedig Magyarország nem lehet a fideszes pedofilok vadászterülete, mi meg fogjuk védeni a gyerekeinket!

Herfort Marietta
Az Árnyékkormány romaügyi tanácsadója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…