2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Árnyékkormány: Mennyi idő alatt érnek ki valójában a mentők? Válaszokat követelünk az OMSZ statisztikahamisítása után

Árnyékkormány: Mennyi idő alatt érnek ki valójában a mentők? Válaszokat követelünk az OMSZ statisztikahamisítása után

Trükkös statisztikával veri át a magyarokat az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és az Orbán-kormány.

Rétvári Bence államtitkár, majd az OMSZ főigazgatója is beismerte, hogy nem a hívástól számítva érkeznek ki a mentők a betegekhez 10-15 percen belül, hanem csupán a riasztástól, azaz a mentőkocsi indulásától mérve. Pedig az embereket nem az érdekli, hogy hány perc alatt megy át a mentőkocsi városon, hanem hány percen belül számíthatnak segítségre.

Az Árnyékkormány válaszokat követel: valójában hány perc alatt ér ki a mentő onnantól, hogy felhívtuk? Miközben az orbáni infláció a megélhetésünket teszi tönkre, addig az Orbán-kormány hagyta úgy lepusztulni a mentőszolgálatot, amivel már az életünket is veszélyezteti. Eközben egy fideszes pártkatona vezeti az OMSZ-t is, aki statisztikahamisítással veri át a magyar embereket. Ezért az Árnyékkormány a mentőszolgálat főigazgatójának azonnali menesztését és az OMSZ szakmai alapú átszervezését követeli.

Dr. Komáromi Zoltán

Egészségügyi árnyékminiszter 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek