2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Tim Gábor: Leadtuk a nevezést a Hungaroringre

Tim Gábor: Leadtuk a nevezést a Hungaroringre

Tim Gábor és menedzsere úgy döntött, hogy leadja a nevezést a Clio Cup Europe idei harmadik versenyére, amelyre június 16-18-án kerül sor a Hungaroringen. A költségvetésük ugyan még nem teljes, de a határidő lejár, és semmikép nem akarnak lemaradni a magyar fordulóról. A hétszeres bajnok vanyarci versenyző továbbra is a szurkolói segítségével tud továbbra is versenyezni.

„Próbálunk mentalitást váltani, szükség van rá, mert túl sok volt a negatív üzenet tőlünk, holott az elmúlt időszakban három Clio Cup Europe versenyen is indulhattam az adományozóknak és a kampányhoz csatlakozó támogatóknak köszönhetően. Ugyan még nem állt össze a költségvetés a magyar versenyre, de hiszünk benne, hogy sikerülni fog, így leadtuk a nevezést, az autó bérleti díjának egy részét is eljuttattuk a csapathoz.” – jelentette be Tim Gábor.

A magyar versenyző, ahogy eddigi három versenyén, most is a francia GM Sporttal áll rajthoz a bajnokság harmadik versenyén. Idén már rajthoz állt Monzában, de a hétvége tragikusan záródott, hisz kilökték a pályáról és az autója jelentős károkat szenvedett.

„Pozitívnak kell maradni, sok jó dolog történt az elmúlt hónapokban, kezdve a tavalyi Clio Cup Europe bemutatkozással a Hungaroringen, ahol a kilencedik lettem. A Red Bull Ringen szerzett ötödik hely a 42 indulóból megmutatta, hogy egy egész szezont teljesítve a bajnoki címért is harcolhatnék.” – mondta Tim.

A monzai történteket már maga mögött hagyta, próbál előre tekinteni.

„Idén Monzában jó volt körözni, azon az ikonikus aszfaltcsíkon minden egyes kör egy áldás volt a sebesség templomában. A tempónk jó volt, de elrontottuk az első versenyre az időmérést, de végül ez is jól alakult, hisz összesen 17 helyet javítottam a futamon. A második versenyen sima top10 lehetett volna, az extrém 51 fős mezőnyben, de beraktak a falba, több mint 2,5 MFt-os kárt okozva ezzel. Kifizettük, szerencsére az Alpine Motorsport átvállalta a harmadát, ami hatalmas segítség volt.” – mondott köszönetet a váratlan helyről érkező támogatásnak.

A versenyző és menedzsere a kampányt folytatja, a közösségi adományozás nem könnyű vállalkozás, de ez az egyik lehetséges út, amin tovább kell menniük.

Most, ugyan még jelentős összeg hiányzik a magyar versenyhez, de hiszünk benne, hogy sikerülni fog. Aki adományoz, támogat, a neve és logója fent lesz a kocsin. Ott leszünk, higgyétek el! Az szurkolók támogatói pólóval is segíthetnek, adományoznak, de kapnak is érte.” – árult el részleteket Tim az adományozásról.

A verseny után is vannak tervei, nemcsak az eredményekkel, hanem további eseményekkel próbál köszönetet mondani támogatóinak.

„A futam után élményautózást szervezünk, valószínűleg az Euroringen, de ha lesz lehetőség akkor a Hungaroringen is, sőt a Balaton Park Circuit is szóba jöhet. Az élményautózásra minden adományozó, támogató ingyen eljöhet!! Az, hogy milyen autóval, még meglepetés, de klassz versenyautó lesz, élmény garantált.” – ígérte Tim Gábor.

A pilóta támogatói oldala: https://timgabor.hu/tamogatas/

Támogatói pólók: https://timgabor.hu/polo/

A magyarországi Clio Cup Europe verseny időterve:

Június 16. Péntek

8:30 – 9:00 Szabadedzés 1.
13:13 – 13:43 Szabadedzés 2.

Június 17. Szombat

9:00 – 9:20 Időmérés 1.
12:50 – 13:20 Verseny 1.

Június 18. Vasárnap

10:25 – 10:45 Időmérés 2.
17:15 – 17:45 Verseny 2.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ez igazi rally lesz!
Idén 2024-ben a Diósgyőr ralin P14-es kategóriában állsz rajthoz Velezdi Eszter navigátoroddal. II.DIÓSGYŐR RALLY 2024 2024.05.25-27. Juhász Csab…

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …