2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A friss Eurostat adat újabb bizonyítéka annak, hogy az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban

A friss Eurostat adat újabb bizonyítéka annak, hogy az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban

Az Eurostat decemberi jelentése szerint még nagyobbra nőtt az olló a magyar és az európai inflációs adatok között. Már novemberben is látszott a trend, mostanra azonban még hangsúlyosabb lett a különbség: egyértelmű, hogy Európa legmagasabb inflációjával valójában az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban, ez sújtja a magyar családokat, emiatt kerül egy vagyonba egy átlagos bevásárlás is.

A Demokratikus Koalíció szerint a friss Eurostat adat újabb bizonyítéka annak, hogy az orbáni inflációt fizetjük meg a boltokban. Ide vezetett a forint gyengítése, a magas államadósság, és a 12 éven át tartó lopás, ami miatt az Európai Unió felfüggesztette a Magyarországnak járó pénzek kifizetését. Ezek együtt okozzák most az orbáni inflációt, ezeknek a következménye sújtja most a magyar családokat. Az Árnyékkormány pontosan tudja, hogyan lehet leszámolni a történelmi élelmiszerdrágulással: a forint erősítésével, egy euróbevezetési céldátum kitűzésével, a korrupció felszámolásával és az Orbán miatt felfüggesztett uniós pénzek megszerzésével végre magunk mögött hagyhatjuk az orbáni inflációt. Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy magunk mögött tudjuk az orbáni inflációt és újra megfizethető legyen a bevásárlás.

Dr. Molnár Csaba

Árnyék-kancelláriaminiszter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…