2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Virágos Herbolya – közös városszépítés

Kazincbarcika – Szemétgyűjtés és lomtalanítás lesz Herbolya-Régi telep városrészén szerdán délelőtt.

A városszépítő programra az Európai Unió által támogatott „Herbolya-Régi telep szociális városrehabilitáció” elnevezésű projekt keretében kerül sor.
Kazincbarcika Város Önkormányzata 2011-ben részesült vissza nem térítendő támogatásban, mely Kazincbarcika Herbolya-Régi telep városrészén beruházási, infrastrukturális, szociális, képzési és különböző közösségi események megvalósítását teszi lehetővé.  
Ennek része a „Virágos Herbolya” elnevezésű projektelem, melynek megvalósításában a Barcika Park Kft., mint együttműködő partner vesz részt.
A projektben vállalt feladatoknak megfelelően a rehabilitációs program akcióterületén a következő időszakban több városszépítő programra is sor kerül: szemétgyűjtés, cserje és virágültetés, parkrendezés, valamint a vízelvezető árkok tisztítása szerepel az akciótervben.
A szervezők szeretnék, ha a herbolyai városrészén élők tevékenyen részt vennének ezekben a programokban, hogy minél inkább magukénak érezzék a várost és szűkebb lakókörnyezetüket.
A szemétgyűjtésre és lomtalanításra május 31-én (csütörtökön) délelőtt 10 órától kerül sor, gyülekező a herbolyai közösségi ház előtt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…