2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Családi matiné a könyvtárban

 

Június 2-án, szombaton 10 és 13 óra között családi kézműves matinéra várjuk az alkotókedvű kicsiket és nagyobbakat a gyermekkönyvtárba. „Készíts velünk cicát, teknőst, madarat és mást!” Herczeg Mária népi játszóház vezető segítségével. Az elkészített munkák hazavihetőek.
Szintén szombaton, június 2-án 14 órától a Landini együttes muzsikál a földszinti előadóteremben. A magyar historikus zenét játszó társulat a Vakok Általános Iskolájában ismerkedett össze; s még a hetvenes évek közepén hozták létre a Landini zenekart. Névválasztásuk nem volt véletlen: Francesco Landini vak zeneszerző és muzsikus 1325 és 1397 között élt Itáliában. A régi zene szeretete élteti a többszólamú reneszánsz és a kora barokk muzsikát játszó 8 fős zenekart.

Programjainkat az NKA Márai Irodalmi Ideiglenes Kollégium és a Márai Tényirodalmi Ideiglenes Kollégium támogatásával szervezzük, a belépés INGYENES!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a megyei könyvtárba (Miskolc, Görgey Artúr u. 11.)!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház dolgozói, gyermekei és az egész család számára ismét megszervezik a JUNIÁLIS…

További cikkek