2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Sétáltatás, simogatás, örökbefogadás

 NYÍLT NAP és TANÁCSADÁS
5. nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Ötödik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. május 23-án, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, akik szívesen sétáltatnak kutyát a kora nyári napsütésben.
Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Ezen alkalommal kiemelt témánk is van: a nyári melegben megváltozik a kutyatartás, mind kertes házban, mind társasházban – ezzel kapcsolatban várjuk a kérdéseket, és adunk tanácsokat, hogy a gazda mellett a kutya is jól bírja a nyári időszakot.

A program másfél hónappal ezelőtti indulása óta 72 kutya került ki telepünkről, köszönet mindenkinek, aki felajánlotta segítségét az elhelyezésükben!
Eddigi látogatóink száma meghaladta alkalmanként a 100 főt, örömünkre szolgálva stabil érdeklődő, támogató jelenlétükkel.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …