2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 453 HUF

” AZ ÉV UTOLSÓ” NYÍLT NAPJA Állategészségügyi Telepen

72. alkalommal tartjuk meg nyílt napunkat 2017.12.30. – n szombaton, 10 és 14 óra között a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen. „Állati” sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt  aki  szívesen ismerkedne állatainkkal, sétáltatná kutyusaink valamelyikét és kacérkodik az örökbefogadás gondolatával.
Cserébe rendkívüli örömöt és hálát , meleg teát és kis nassolnivalót is kaphatnak!
A látogatói szeretettől állataink nagyon sokat fejlődnek, számukra  a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta!

Idén több, mint 654 állatunk talált gazdára a lakosság és állatbarátok önzetlen segítségével.
Jelenleg is több, mint 50 kutyus keres hűséges , felelősségteljes gazdiját.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak.
Külön köszönettel tartozunk a MISKOLCI MÁSODIK ESÉLY ÁLLATVÉDŐ ALAPÍTVÁNYNAK és támogatóiknak, akik minden erejükkel azon voltak egész évben, hogy támogassák munkánkat és segítség állataink mielőbbi gazdásítását, elhelyezését , kezeléseit!

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik meglátogatnak minket és segítenek a nálunk lévő állatoknak.
Ezúton is köszönjük a beérkezett rengeteg adományt MINDENKINEK!
Önöknek, Nektek hála megtelt a rongyos és takarmány raktárunk így jó darabig lesz mivel „bélelni” állatainkat kívül-belül. 

Amit kérünk  :
–       leendő GAZDIK !!
–       sok SIMOGATÁS
–       nagy SÉTA
–       némi FÜLVAKARGATÁS
–       NÉHÁNY KEDVES SZÓ
…továbbá :
–       széna, szalma bála ; különböző edények az állatok etetéséhez, itatásához; játékok – labda, plüssök;  nagy testű kutyák számára nyakörv, póráz, jó minőségű kölyök és felnőtt kutya-macska konzerv eledelek.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!
A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…