2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

ÖRÖKBEFOGADÁS, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

…az  Állategészségügyi Telep 13. nyílt napján.
TIZENHARMADIK alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. szeptember 26-án, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát az  őszi nyílt hétvégénken.

Jelenleg 62 kutya és 6 kölyök cica és 1 felnőtt macska részére keresünk hűséges gazdát.
Különös tekintettel a nagyszámú, rövid szőrű kistestű kutyákra kell nagyobb figyelmet fordítani, mivel ők a közelgő hűvös időt nehezebben viselik.
Az elmúlt két hétben 22 kutya és 10 macska került kihelyezésre újgazdához
telepünkről.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.  

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.
Az őszi idő beálltával szívesen fogadunk adományként nem használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez főként kölyök állataink számára.

KÖSZÖNJÜK A TELEPEN ELHELYEZETT ÁLLATOK SZÁMÁRA EDDIG FELAJÁNLOTT ADOMÁNYOKAT!

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek