2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Miskolc legszebb zöld homlokzata pályázat 2013

A „Miskolc legszebb zöld homlokzata” elnevezésű figyelemfelhívó lakossági pályázatot májusban hirdette meg a Városháza azzal a céllal, hogy megtalálja és díjazza a város legszebb, növényzettel befuttatott épületeit, tűzfalait, támfalait. Az önkormányzat ezzel is szeretné ráirányítani a figyelmet a függőleges felületek zöldítésében rejlő lehetőségekre, és elismerni azoknak a miskolciaknak a tevékenységét, akik önszorgalomból, szépérzéküktől vezérelve, a környezetük iránti felelősségvállalásból gazdagítják zöld felületekkel városunkat.
A „Miskolc legszebb zöld homlokzata” pályázatra eddig beérkezett pályamunkák legtöbbje a tavasszal virágzó kúszónövényekkel befuttatott felületeket mutatják be. A kora nyár a futórózsák, a trombitafolyondár virágzásának ideje, de most teljesednek ki a tavasszal elültetett kúszónövények is. A saját zöldfelületük kialakítására a büszke tulajdonosok ezek fotóival még indulhatnak a pályázaton, amelynek beadási határideje július 31.
A pályázati kiírás és a jelentkezési lap letölthető a Városháza honlapjáról (www.miskolc.hu), a Miskolci Városfejlesztési Kft. honlapjáról (www.varosfejlesztes.miskolc.hu), valamint a www.minap.hu portál „Pályázatok” menüpontjából is.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek