2021. 08. 3. kedd

Hermina
1 EUR 356 HUF
1 GBP 416 HUF

Lezárult az alkotói pályázat, tart az értékelés

„Hulladékból hasznosat” – ezzel a címmel hirdetett alkotói pályázatot az ÉSZAKERDŐ Zrt. általános iskolások számára. A gyerekek fa, papír, textil vagy fém és egy szabadon választott alapanyag felhasználásával készült alkotásaikkal nevezhettek május végéig.

A pályázat várakozáson felüli, rendkívüli eredményt hozott, csaknem kétszáz alkotást juttattak el hozzánk a gyerekek, a lelkes pedagógusok háttérmunkájának köszönhetően. Az értékelés még tart, ezért mindenkitől türelmet kérünk. A pályaművekből nagyszabású kiállítás-sorozatot szervezünk majd az erdei iskoláinkban és a Lillafüredi Ökoturisztikai Központban. A megnyitóra a gyerekek és a kezdeményezést lelkesen fogadó pedagógusok is meghívást kapnak. Mivel hamarosan kezdődik a nyári szünet, ezért az eredményhirdetést és a kiállítás megnyitót a tanévkezdésre halasztjuk. Köszönjük a részvételt, augusztus végén jelentkezünk – tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Zrt. humánpolitikai osztályvezetője, az erdei iskolai programok koordinátora.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tíz új, szív alakú kupakgyűjtőt helyeztünk ki Miskolcon, a helyi önkormányzati képviselőkkel összefogva. Az összegyűjtött kupakokkal egyrészt rászoru…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum