2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Lezárult az alkotói pályázat, tart az értékelés

„Hulladékból hasznosat” – ezzel a címmel hirdetett alkotói pályázatot az ÉSZAKERDŐ Zrt. általános iskolások számára. A gyerekek fa, papír, textil vagy fém és egy szabadon választott alapanyag felhasználásával készült alkotásaikkal nevezhettek május végéig.

A pályázat várakozáson felüli, rendkívüli eredményt hozott, csaknem kétszáz alkotást juttattak el hozzánk a gyerekek, a lelkes pedagógusok háttérmunkájának köszönhetően. Az értékelés még tart, ezért mindenkitől türelmet kérünk. A pályaművekből nagyszabású kiállítás-sorozatot szervezünk majd az erdei iskoláinkban és a Lillafüredi Ökoturisztikai Központban. A megnyitóra a gyerekek és a kezdeményezést lelkesen fogadó pedagógusok is meghívást kapnak. Mivel hamarosan kezdődik a nyári szünet, ezért az eredményhirdetést és a kiállítás megnyitót a tanévkezdésre halasztjuk. Köszönjük a részvételt, augusztus végén jelentkezünk – tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Zrt. humánpolitikai osztályvezetője, az erdei iskolai programok koordinátora.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…