2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Készülődés a télre: családi nap a Miskolci Állatkertben

Gondoltad volna? Ősszel nem minden madarunk vonul melegebb tájakra, számos faj Magyarországon marad. Sőt a hazánktól északabbra fekvő területek madarai számára is sok esetben Magyarország jelenti a telelőterületet. Hazánkban a ház körüli madarak emberi segítséggel könnyebben átvészelhetik a telet, ha az etetést folyamatosan, egész télen végezzük.
Tudod-e hogyan segítsük a madarakat a téli időszakban? Mikor helyezzük ki az etetőket? Mi a jó madárpogácsa receptje? Most ezeket mind megtudhatjátok, hiszen november 21-én, szombaton a Miskolci Állatkert oktatótermében együtt készíthetünk madárkalácsot, a nálunk telelő madarak egyik kedvenc téli csemegéjét.

A nap folyamán a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettel és a Mályi Madármentő Állomással együttműködve, játékos feladatokkal és ismeretterjesztő előadásokkal, madárbemutatókkal és látványetetésekkel várjuk látogatóinkat.

A Miskolci Állatkert az idei évben nevezte megújult weboldalát az „Év honlapja” versenyre Turisztika és Kultúra kategóriában. A Facebookon szavazhatnak a Miskolci Állatkertre:
https://www.facebook.com/evhonlapja/?sk=app_199542980213999
Köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek